Hosszú és rövidtávú lakáskezelés Debrecenben

Elaprózza az idejét a bérlőkkel való kapcsolattartás, a takarítás és felújítás ügyintézése? Ha külföldön él vagy nincs ideje az ügyintézésre, bízza rám lakása kezelését!

Hosszú és rövidtávú bérlemény és lakáskezelés, tulajdonosi igények felmérése, megvalósítása.

Spóroljon időt és pénzt a teljes körű kapcsolattartás, hibaelhárítás, takarítás és kiköltözés utáni felújítások kiszervezésével. A lakásbérlő felmerült probléma vagy kérdés esetén minket fog keresni, így Önnek nem kell az ingatlanhoz utaznia.

 

Lakáskiadás kiszervezése

Spóroljon időt és pénzt a lakáskiadással, bérleménykezeléssel kapcsolatos problémák kiszervezésével! Ha távol él a bérbe adott lakásától vagy nincs ideje a bérlőkkel való kapcsolattartásra, vegye fel velem a kapcsolatot!

Kapcsolattartás a bérlőkkel

Ha a bérlőnek sürgősen elhárítandó problémát, hibát tapasztal vagy bármilyen albérlettel kapcsolatos kérdése van, minket fog telefonon keresni, így Önnek nem kell mindig odautaznia az ingatlanhoz.

Hibafelvétel és elhárítás

Hirtelen fellépő hibák felmérését, javítását és ügyintézést a lehető leggyorsabban és legköltséghatékonyabb módon, szakemberek segítségével oldjuk meg.

Bérlők utáni takarítás

Különös figyelmet fordítunk a végtakarításra vagy igény esetén a rendszeres, precíz tisztítására, kertrendezési feladatok megszervezésére.

Kiköltözés utáni felújítások

A tulajdonos igényei szerint hosszú-és rövidtávú felújítási terveket valósítunk meg. Ezeket minden esetben megbízható szakembergárdával kivitelezünk.

Pénzügyi elszámolások

Az elszámolások számlák, fogyasztás és havi bérleti díj naprakész követése. Összesítések készítése a tulaj és a bérlő felé.

Mi tartozik az ingatlankezelési szolgáltatásaink közé?

A lakáskezelés praktikus szolgáltatás tulajdonosok számára, akik lakásukat bérbe adják, mert külföldön dolgoznak vagy vidéken laknak, de szeretnék biztonságban tudni lakásukat, így nehézkes számukra a rendszeres ellenőrzés. A lakáskezelés egy olyan teljes körű szolgáltatás, mellyel Ön időt és energiát spórol meg az által, hogy egy erre specializálódott személy kezeli lakásának/házának ügyeit.

A lakáskezelő az alábbi feladatokat látja el Ön helyett:

  • Albérlet, AirBnB, Booking.com lakások kezelése
  • Kapcsolattartás a távollevő tulajdonossal
  • Ügyintézés közös képviselőkkel
  • Közüzemi számlák, óraállás, bediktálás nyomon követese
  • Pénzügyi elszámolás a bérlőkkel
  • Kertgondozási munkák megszervezése
  • Bérlő kiköltözése után takarítás, festés, felújítás, bútorcsere

Kérjen árajánlatot!