Társasház-kezelés, közös képviselet
szolgáltatás referenciáim

Több éves tapasztalattal, valódi referenciákkal vállalom az Önök társasházának kezelését is! 

Munkácsy M. utca 7.

9 lakásos társasház, Debrecenben

Antall József utca 7.

6 lakásos társasház + üzlet, Debrecen

Széchenyi utca 84/a.

9 lakásos társasház, Debrecen

Kassai út 22/b.

11 lakásos társasház, Debrecenben

Nagyerdei krt. 76.

8 lakásos társasház, Debrecen

Simonffy utca 38.

7 lakásos társasház, Debrecen

További referenciák feltöltés alatt…

Visszajelzések

Biri Imre látja el 7 lakásos társasházunk képviseletét, megbízható, gondos gazdaként látja el munkáját, ajánlani tudom.

unnamed2

Kun Zoltán

Biri Imre a Debrecen Nagyerdei krt. 76. társasház közös képviseletét néhány éve látja el. Munkája alapos, pontos, figyelme a lényeges részletek mindegyikére kiterjed, a tulajdonosi közösség kéréseit igyekszik a lehetőségekhez képest gyorsan teljesíteni. Stílusa türelmes, vitakultúrája magas színvonalú, és mindazt, ami elkerülhetetlen a társasház működéséhez, el tudja fogadtatni a lakóközösséggel. Közhasznú javaslatokat tesz, és fáradhatatlanul megismerteti az újabb verziót is akkor, ha pl. anyagiak híján valamit nem fogadnak el a tulajdonosok. Ez alatt az idő alatt megbízható és empatikus közös képviselőnek bizonyult.

photo4

Miklós Nagy

Társasházunk közös képviselőjeként precíz, alapos, kommunikatív hozzáállással végzi munkáját. Köszönjük Imrének. Bátran ajánlom másoknak.

photo2

Lovász Attila

Biri Imre közös képviselőnket mindenkinek csak ajánlani tudom: egy nagyon lelkiismeretes, segítőkész ember - egyébként, az egész családja ilyen (felesége, gyermekei), példamutató család. Volt olyan esett, amikor a lakásunkban hibásodott meg vmi, ami már nem az ő feladatkörébe tartozott volna és azt is remekül, lelkiismeretesen megjavította, mivel kitűnő műszaki szakember is!

photo3

Irénke Greguss-Buzas

Biri Imre hosszú évek óta látja el a társasházunk közös képviseletét. Amellett, hogy megbízható, lelkiismeretes és pontos, rendkívül felkészült, segítőkész és türelmes is. Csak ajánlani tudom!

unnamed

Papp Ferenc

Biri Imre társasházunk közös képviselője hosszú idő óta. Szakmai ismereteit folyamatosan bővítette, segítőkész, megbízható, lelkiismeretes munkát végez. Szívesen ajánlom más társasházak számára is!

photo

Ildikó Budayné Kálóczi